Το σκίτσο (έμβλημα του συνδυασμού) το φιλοτέχνησε ο Ζαγορίσιος καλλιτέχνης (Ζωγράφος - Γλύπτης) από το Πάπιγκο, Θωμάς Μπαλτάς.

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ




«ΕΝΙΑΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΩΝ ΖΑΓΟΡΙΟΥ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ   ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΥ


Η αγάπη, η λαχτάρα και τα όνειρά μας για ένα καλλίτερο αύριο του τόπου μας, είναι αυτά που μας ενώνουν και μας οδηγούν σε κοινούς αγώνες για το μέλλον της περιοχής.
Στην εποχή της ταχύτατης τεχνολογικής ανάπτυξης, τα βήματά μας πρέπει να είναι γρήγορα, προσεκτικά, αποφασιστικά και οι στόχοι βιώσιμοι και εφικτοί για το συμφέρον του τόπου μας.
Πρέπει και μπορεί το Ζαγόρι να γίνει προοπτική ζωής και δημιουργίας. Τόπος επιστροφής σε συνθήκες ανάπτυξης και ευημερίας. Τόπος που μπορεί να σηκώσει το βάρος όλων μας. αλλά και τόπος που θα γίνουν πράξη τα όνειρα και οι επιθυμίες των παιδιών μας.
Το Ζαγόρι δοκιμάζει ήδη τις προκλήσεις των καιρών και γι’ αυτό πρέπει να οδηγηθεί σε ρυθμούς ισόρροπης και βιώσιμης ανάπτυξης. Χρέος μας είναι να δημιουργήσουμε και να χτίσουμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
Είμαστε έτοιμοι για το άλμα εμπρός, έχοντας επίγνωση των βημάτων που έπρεπε ήδη να είχαν γίνει αλλά δεν έγιναν.
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού, οι φίλοι, οι συνεργάτες και εγώ προσωπικά, εγγυόμαστε το αύριο και το μέλλον του τόπου μας, του χωριού μας, της γειτονιάς μας.
Θα ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για όλους εμάς που ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια, να συμπορευτούμε πάντοτε με σεβασμό και αξιοπρέπεια, να συμπορευτούμε, με το χέρι στην καρδιά και νου, στο Ζαγόρι και το χωριό μας.

ü     Ναι μπορούμε περισσότερα.
ü     Ναι μπορούμε να κερδίσουμε το μέλλον της περιοχής μας.
ü     Ναι μπορούμε ν’ αλλάξουμε την εικόνα του τόπου μας.
ü     Ναι μπορούμε να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας, για τη ρίζα μας, για την ίδια μας την ψυχή.

Οκτώβριος 2010,

Φιλικά,
Βασίλης Σπύρου

Υποψήφιος Δήμαρχος
Ζαγορίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου